Banen

Jij bent op zoek naar een baan in de techniek? Met onze persoonlijke benadering en kennis van de technische sector kan KERN Engineers helpen om voor jou de perfecte baan te vinden die aansluit op jouw wensen. Bekijk onze vacatures of neem vrijblijvend contact op.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer met de hoeveelheid technisch personeel vacatures die online te vinden zijn. Als je op Google “vacature techniek” zoekt, komen er duizenden hits van websites die technische vacatures online hebben staan. Maar waar vind je nou die technisch medewerker vacature die écht bij jou past? Daar komt Kern Engineers bij om de hoek kijken. Wij helpen jou bij de zoektocht naar een engineer baan; maar dan in real life i.p.v. online.

Werktuigbouwkunde

Duik in de wereld van werktuigbouwkunde, waar materiaalwetenschap ons inzicht geeft in de bouwstenen van de techniek, waar solid mechanics de krachten en spanningen belicht die onze constructies vormgeven, en waar thermodynamica de energiebeheersing die onze systemen aandrijft, definieert. Elk facet van deze discipline werpt licht op een ander aspect van onze gebouwde wereld. Lees verder en ontdek diverse aspecten binnen de werktuigbouw.

Werktuigbouwkunde
Technisch projectmanagement

Projectmanagement

Duik in de intrigerende wereld van projectmanagement, een onmisbare discipline binnen de techniek. Dit is de arena waar gedetailleerde plannen, nauwkeurige budgettering en effectieve communicatie samenkomen om complexe technische projecten te realiseren. Van het beheren van resources tot het anticiperen op risico’s en het aansturen van teams, projectmanagement is de ruggengraat van succesvolle engineering.

Design & ontwerp

Laat je meeslepen door de veelzijdige wereld van technisch design en ontwerp, waar elke potloodstreep en muisbeweging bijdraagt aan het vormgeven van de technologische toekomst. In dit domein vormt elke technische uitdaging een kans voor innovatie en vooruitgang. Hier vormen wetenschappelijke principes en creatieve inzichten samen de bouwstenen van de producten en systemen die we dagelijks gebruiken. Verken de essentie van technisch ontwerpen en ontdek hoe het oplossen van complexe problemen en het optimaliseren van efficiëntie binnen dit vakgebied terugkomen.

Design engineer
Service engineer

Service & Advies

Ben je benieuwd naar de verschillende rollen en functies die er in deze branche te vinden zijn? We hebben een uitgebreide sectie waarin de talrijke functies binnen de technische advies- en engineeringwereld worden belicht. Of je nu meer wilt weten over het leven van een technisch adviseur, de rol van een service engineer, of de verschillende specialisaties binnen deze banen. Hier vind je gedetailleerde informatie die je een kijkje geven in dit technische vakgebied.

Werkvoorbereiders

Ga op ontdekkingstocht in deze diverse en dynamische wereld van werkvoorbereiding en ontdek waar jouw potentieel je naartoe kan leiden. Hier vind je de veelzijdigheid van de functie werkvoorbereider, die varieert van het plannen en coördineren van projecten tot het construeren van ontwerpen. Of je nu pas begint in het veld of een ervaren professional bent die op zoek is naar verdieping, we hebben alle informatie en inspiratie die je nodig hebt om te bloeien.

Werkvoorbereider
Techniek

Overige functies & vakgebieden

Heb je niet precies gevonden wat je zocht in de bovengenoemde secties? Geen zorgen! We hebben nog veel meer te bieden. Hieronder vind je een schat aan informatie over nog meer technische functies en vakgebieden. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste informatie of zoek je een baan de het beste past bij jouw wensen? Stuur ons dan een open sollicitatie, wij helpen je graag bij het vinden van een baan die écht bij jou past!

Ons proces

 • Het eerste contact moment

 • Een eerste intake / gesprek

 • Voorbereiding sollicitatie

 • Op gesprek bij het bedrijf

 • Je bent aangenomen!

 • Het eerste contact moment

  Jij hebt ons gevonden of wellicht wij jou. Wij nemen contact met je op om te zien of wij jou kunnen helpen

 • Een eerste intake / gesprek

  Online, fysiek, het maakt allemaal niet uit maar jij vindt het vast fijn om ons te leren kennen. En wij jou ook! We horen graag wat jouw ambities zijn en waar je naar op zoek bent.

 • Voorbereiding sollicitatie

  Yes! Jij mag bij een bedrijf op gesprek waarvan wij beiden denken dat het een goede match voor jou is. Voor je sollicitatie bereiden wij je voor en geven wij je handige tips & tricks voor het gesprek.

 • Op gesprek bij het bedrijf

  Spannend! Jij hebt een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We wensen je heel veel succes en horen graag van jou hoe het ging. Ook vragen wij dit uit bij de klant om te zien of er wederzijdse interesse is.

 • Je bent aangenomen!

  Gefeliciteerd! Jij hebt de baan gescoord bij het bedrijf van jouw dromen. Het eerste jaar sta je bij ons op de pay-roll maar daarna laten wij je uitvliegen en krijg je een vast contract bij de klant.