KERN Engineers - Recruitment technisch personeel

Wij zijn een detacheringsbureau en brengen engineers met technische bedrijven in contact. Onze doelstelling is de juiste engineer in de juiste rol. Want wanneer een engineer bloeit in de nieuwe baan, plukken zowel werknemer als werkgever daar de vruchten van. Maak hieronder kennis met ons team en schroom niet om met iemand contact op te nemen. Wij helpen jou graag! Liever meteen onze vacatures bekijken? Hier vind je de technische vacatures die wij op dit moment open hebben staan.

Dit team staat voor jou klaar

Robert Krijgsman

Robert Krijgsman
Consultant / Co-owner
LinkedIn
06 21 46 19 74
r.krijgsman@kernengineers.nl

Petro Walters

Petro Walters
Consultant / Co-owner
LinkedIn
06 10 45 34 01
p.walters@kernengineers.nl

Robert Madlener

Robert Madlener
Consultant / Co-owner
LinkedIn
06 54 93 06 96
r.madlener@kernengineers.nl

Alicia Elbers
Marketing & Communicatie
LinkedIn
a.elbers@kernengineers.nl

Diego Colina

Diego Colina
Accountmanager
LinkedIn
06 58 86 52 74
d.colina@kernengineers.nl

Siham Bendena
Recruiter
LinkedIn
06 19 33 37 04
s.bendena@kernengineers.nl

Jolanda Vloeimans
Manager Back Office
LinkedIn
06 19 56 53 85
j.vloeimans@kernengineers.nl

Marente van Doorn

Marente van Doorn
Communicatie medewerker
LinkedIn
m.vandoorn@kernengineers.nl

Over KERN Engineers

Ons belangrijkste gereedschap bij het werk als recruitment technisch personeel is het persoonlijk gesprek. Om een goede match te kunnen maken, moeten we zowel de engineer als het bedrijf goed leren kennen. Een engineer is namelijk veel meer dan alleen een cv en een lijst met competenties. En een bedrijf is veel meer dan een functieomschrijving en een huisstijl.

Daarom gaan we uitgebreid met de engineers om tafel en praten we over wat zij echt leuk vinden, waar zij bevlogen aan willen werken en waar zij op termijn naar toe willen groeien. Andersom leren we zo onze opdrachtgevers kennen: van de carrièremogelijkheden die er zijn tot het koffiezetapparaat dat er staat. Onze missie is geslaagd als wij het verhaal van de engineer kunnen vertalen in een passende rol bij onze opdrachtgevers. Dus ben jij als opdrachtgever op zoek naar een recruiter technisch personeel? Neem dan contact met ons op!

KERN Engineers

Omdat wij aan recruitment technisch personeel doen, hebben wij openheid hoog in het vaandel staan. Als we allemaal van elkaar weten wat we verwachten, voorkomen we teleurstellingen. We maken duidelijke afspraken en komen die ook na. Dus als we beloven dat we binnen 1 werkdag terugbellen, dan doen we dat ook. We zijn open over de mogelijkheden die een engineer heeft met zijn vaardighedenpakket. En ook tegen opdrachtgevers die vragen om het schaap met de vijf poten, zijn we eerlijk: een goede zakenpartner durft ook ‘nee’ te verkopen.

Technische recruitment is een vak. Daarom hebben wij in ons team consultants met verschillende technische achtergronden die ieder voor zich acteren als een recruiter technisch personeel. Dus of jij nou een kwaliteitsbureau zoekt voor recruitment technisch personeel of je bent werkzoekende die graag met een technische recruitment specialist om de tafel wil zitten; bij Kern Engineers ben je het juiste adres.

Tot slot hebben we heel veel zin om aan de slag te gaan voor je. Want een engineer in de juiste rol plaatsen en zowel engineer als bedrijf zien groeien, is het mooiste dat er is.

Hoe gaan wij te werk?

 • Het eerste contact moment

 • Een eerste intake / gesprek

 • Voorbereiding sollicitatie

 • Op gesprek bij het bedrijf

 • Je bent aangenomen!

 • Het eerste contact moment

  Jij hebt ons gevonden of wellicht wij jou. Wij nemen contact met je op om te zien of wij jou kunnen helpen

 • Een eerste intake / gesprek

  Online, fysiek, het maakt allemaal niet uit maar jij vindt het vast fijn om ons te leren kennen. En wij jou ook! We horen graag wat jouw ambities zijn en waar je naar op zoek bent.

 • Voorbereiding sollicitatie

  Yes! Jij mag bij een bedrijf op gesprek waarvan wij beiden denken dat het een goede match voor jou is. Voor je sollicitatie bereiden wij je voor en geven wij je handige tips & tricks voor het gesprek.

 • Op gesprek bij het bedrijf

  Spannend! Jij hebt een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We wensen je heel veel succes en horen graag van jou hoe het ging. Ook vragen wij dit uit bij de klant om te zien of er wederzijdse interesse is.

 • Je bent aangenomen!

  Gefeliciteerd! Jij hebt de baan gescoord bij het bedrijf van jouw dromen. Het eerste jaar sta je bij ons op de pay-roll maar daarna laten wij je uitvliegen en krijg je een vast contract bij de klant.