Jij zoekt een baan in de techniek?

Ben jij recentelijk afgestudeerd of ga je dat bijna doen? Dan ben je vast benieuwd wat je allemaal kunt doen met jouw diploma. KERN Engineers heeft interessante functies voor starters binnen de techniek.

KERN Engineers helpt jou!

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen vinden we de baan die écht bij je past.

Uitgelichte vacatures voor afgestudeerde engineers

Assistent projectleider

In een leuke startersfunctie kennismaken met veel facetten van een internationaal ingenieursbureau.

Junior ontwerper

De ondergrondse infrastructuur heeft jouw hulp nodig! Help jij bij het maken van de designs voor kabels en leidingen?

Junior project engineer industriële afsluiters

Onder goede begeleiding voor bestaande relaties het offertetraject voor heel diverse projecten coördineren en succesvol afronden. Dat doe je als junior project engineer in deze leerzame functie.

Electrical engineer scheepsbouw

Werken bij een van de grootste scheepsbouwers ter wereld. Dit in een technische functie die precies bij je past. Dat geldt voor je baan als electrical engineer in Midden-Nederland.

Over KERN Engineers

Jij zoekt een baan in de techniek; KERN Engineers kan jou helpen! Wij zijn een detacheringsbureau en brengen hoogopgeleide engineers met technische bedrijven in contact. Elke studie geeft diverse mogelijkheden qua werk, dus het is begrijpelijk als jij nog niet precies weet wat jij wil gaan doen.

De centrale vraag is: wat wil jij? Wij stellen de juiste vragen zodat we er samen achter komen. Wil jij kennis maken met ons team? Klik dan hier.

Waarom via een detachering?

 • Wij hebben contacten bij bedrijven waar jij misschien niet direct aan denkt.
 • Wij matchen jou alleen met een bedrijf waar jij perfect tussen past als persoon.
 • Onze consultants zitten al meer dan 20 jaar in het vak of komen direct uit het werkveld. Onze kennis en expertise zetten wij graag voor jou in.

Wil jij erachter komen welke baan bij jouw ambities en persoonlijkheid past ? Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan om erachter te komen welke rol écht bij jou past!

Hoe verloopt het proces?

 • Het eerste contact moment

 • Een eerste intake / gesprek

 • Voorbereiding sollicitatie

 • Op gesprek bij het bedrijf

 • Je bent aangenomen!

 • Het eerste contact moment

  Jij hebt ons gevonden of wellicht wij jou. Wij nemen contact met je op om te zien of wij jou kunnen helpen

 • Een eerste intake / gesprek

  Online, fysiek, het maakt allemaal niet uit maar jij vindt het vast fijn om ons te leren kennen. En wij jou ook! We horen graag wat jouw ambities zijn en waar je naar op zoek bent.

 • Voorbereiding sollicitatie

  Yes! Jij mag bij een bedrijf op gesprek waarvan wij beiden denken dat het een goede match voor jou is. Voor je sollicitatie bereiden wij je voor en geven wij je handige tips & tricks voor het gesprek.

 • Op gesprek bij het bedrijf

  Spannend! Jij hebt een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. We wensen je heel veel succes en horen graag van jou hoe het ging. Ook vragen wij dit uit bij de klant om te zien of er wederzijdse interesse is.

 • Je bent aangenomen!

  Gefeliciteerd! Jij hebt de baan gescoord bij het bedrijf van jouw dromen. Het eerste jaar sta je bij ons op de pay-roll maar daarna laten wij je uitvliegen en krijg je een vast contract bij de klant.